MASTERCLASS BRANDING X ONLINE MARKETING

WHEN BRANDING MEETS ONLINE MARKETING,
BEST OF BOTH WORLDS!

Wist je dat je omzet misloopt door gebrek aan een sterke branding en een goede content strategie?
Lukt het je niet om je bedrijf als merk te zetten? Wil je meer engagement, volgers én omzet via social media? Is je social media nog een zooitje? Lukt het je niet om te groeien op social media? Zou je graag tools willen leren hoe je zelf branded content maakt? Wil jij ook succesvolle campagnes kunnen draaien op Facebook, zodat je investeren een feestje vindt in plaats van een drama?

Wil jij graag geholpen worden door Branding Expert (Kim Kortenray) en Online Marketing Expert (Priscilla Traets) om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen, zodat Social Media nu eens WEL omzet voor je gaat genereren.

De masterclass ‘When branding meets online marketing’ wordt georganiseerd in Van der Valk Eindhoven in een persoonlijke setting, waarbij wij jou persoonlijk kunnen begeleiden. Early bird tickets kosten €387,50 exclusief btw. Wees er op tijd bij, want tickets kosten normaal €475,00 exclusief btw!  Extraatje : Goodiebag inclusief een exemplaar van ons Social Media Deskplanner (t.w.v. 25,-) euro + gehele masterclass in print.

 

NIEUWE DATUM : ZONDAG 2 JUNI

WAT GA JE LEREN?

  • Analyse van jouw business d.m.v. strategy sessie
  • Wie je doelgroep is en waar jij je op moet gaan focussen
  • Hoe jij jouw unieke verhaal creëert en dit eenvoudig toepast in de communicatie
  • Waarom sterke branding en hoe je dit online doorvoert
  • Hoe je InstaWorthy foto’s maakt én bewerkt, incl. secret styling tips van Kim
  • Effectief plannen met handige tools
  • Hoe Facebook adverteren ook voor jouw business werkt
  • Instagram & Facebook contentstrategie
  • Instagram & Facebook advertising

VOOR WIE?

De masterclass is er voor ondernemende vrouwen met een fashion, beauty, Skincare of food business. Voor zowel startende ondernemers die vanaf dag een van hun business een merk willen maken en voor de ervaren ondernemers die hun merk naar een hoger niveau willen brengen.

RECENSIES

Deze masterclass heeft me geholpen om een strategie met een specifieke doelgroep uit te stippelen. Anderzijds kan ik met alle praktische info onmiddellijk aan de slag. Ik heb opnieuw heel veel ideeën en ik heb zin om meteen aan de slag te gaan.

– Lindy, schoonheidsspecialiste

De masterclass was enorm inspirerend en goed verzorgd. Kim en Priscilla vulden elkaar perfect aan. Op die manier werd er veel kennis op tafel gelegd, waar ik veel aan heb gehad. Veel informatie die dag gekregen om de branding en marketing nu eens goed aan te pakken van mijn bedrijf. Na afloop ben ik nog op weg geholpen door Kim om al die informatie van de Masterclass in praktische en doelgerichte stappen om te zetten.

– Wendy Peeters, Personal Body Coach

Dit is waar elke ondernemer mee zou moeten beginnen! Een eyeopener! Persoonlijkheid, focus en hoe belangrijk dit is voor je business leer je tijdens deze masterclass. Theorie wordt concreet vertaald naar d praktijk. Een fijne sfeer, ruimte om ieders verhaal te vertellen en feedback te krijgen.

– Nancy van den Berg, Living Labels

Leerrijk, informatief, fijne sfeer, kleine groep, inspirerend, to the next level! Ik heb geleerd hoe ik mijn branding sterker kan maken en deze kan doorvoeren op bijvoorbeeld Instagram. Ook ontving ik veel feedback over mijn huidige merk.

– Martine Piron

AGENDA

Zondag 2 juni – Ticket Kopen

Zondag 4 augustus – Ticket Kopen

Zondag 8 september – Ticket Kopen

Zondag 6 oktober – Ticket Kopen

Alle data voor 2019.

OVER PRISCILLA X KIM

Priscilla is een ervaren online marketeer voor vrouwelijke ondernemers. Kim is gespecialiseerd in het ontwikkelen van sterke merken en social media strategieën voor vrouwelijke ondernemers. Samen combineren ze hun kennis en ervaring in één exclusieve Masterclass, waarbij ze jou leren hoe jij een succesvol online brand neerzet!

Close